SUSHI TIME HILVERSUM

Recentebeoordeling


4 sterren uit 876 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Sushi Time Hilversum. Meer weten? Ontdek meer

2 okt 2022 om 7:49 Heerlijke sushi en een snelle bezorging. Zeker voor herhaling vatbaar.
1 okt 2022 om 20:17 Prima eten en precies op het gekozen tijdstip bezorgd. Alleen sla in een pokebowl vind ik (persoonlijk) echt smerig
29 sep 2022 om 22:25 Het eten was snel bezorgd, maar ik vind dat ze het zich erg makkelijk maken met de groenten bij de pokebowl. Dingen die je normaal zou verwachten zoals sojabonen en zeewier, maar je moet daar extra voor betalen en krijg je alleen ijsbergsla. Jammer!
25 sep 2022 om 20:54 Bestelling niet correct geleverd
24 sep 2022 om 5:42 Beste teriyaki bowl die ik altijd eet! Krijg er nooit genoeg van. Altijd super lekker.
20 sep 2022 om 21:34 Klein foutje bij de bezorging maar perfect opgelost.
17 sep 2022 om 23:51 Eten was snel geleverd, maar zaten geen stokjes, wasabi en soja saus bij zat. Had gebeld kwam er achteraan, kreeg ik mijn spullen zat er geen soja saus bij. Hij wist niet dat ik soja saus bij moest. De tonijn had bruine kleur, uitgespuugd Sushi vlak
11 sep 2022 om 1:27 Het eten was top en de bezorging was snel. De Crunchy box, California dream en Poke bowls zijn zeker aanraders!
10 sep 2022 om 20:17 Pokebowl, loempia kip / vega erg lekker. Gyoza viel wat tegen - te hard gebakken en was leeg gelopen. Bezorging was 10 min later waarvoor we netjes werden gebeld. Ondanks de gyoza een erg positieve ervaring.
6 sep 2022 om 10:47 Ondanks allergie melding zat mijn poke bowl vol soya (zowel bonen als zeewier), heel jammer en als ik het niet zelf had dubbelgecheckt gevaarlijk.
27 aug 2022 om 0:58 De Sushi en de kip was lekker! De krokante garnalen en de mini loempia's waren koud en taai.. jammer normaal gebeurd dit niet.
20 aug 2022 om 23:35 Ontzettend genoten van jullie sushi. Zeer tevreden over zowel het eten als de bezorging. Zeker voor herhaling vatbaar!