SUSHI TIME HILVERSUM

SUSHI TIME HILVERSUM Al onze sushi wordt elke dag vers voor u bereid!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 105 beoordelingen
26 feb 2020 om 9:18 First time we ordered. Super easy process. Food was delivered on time and was super yummy!
23 feb 2020 om 12:10 top!
22 feb 2020 om 0:01 Eerder dan geplant bezorgd! Sushi was lekker!
21 feb 2020 om 16:47 Lekker!
21 feb 2020 om 8:12 snel geleverd, heerlijke sushi
18 feb 2020 om 13:52 Geen klachten, sneller bezorgd dan verwacht. Sushi was lekker
15 feb 2020 om 15:38 Eerste keer besteld. Erg lekker!!. Beetje jammer van de maki in de surprise box. Was alleen met krab. Maar verder geen opmerkingen.
12 feb 2020 om 20:35 Super lekker en vers! Goede prijs en kwaliteit !
11 feb 2020 om 20:46 Super lekkere vegan sushi!!! Wij waren echt onder de indruk van hoe lekker het was! Bestelling kwam wat later dan verwacht maar ze belden heel netjes van tevoren. Voor het ongemak van de langere wachttijd kregen we nog een extra roll erbij :)
10 feb 2020 om 10:20 stond dat ik 49 min moest wachten en werd gebeld dat het al een tijdje klaar stond
8 feb 2020 om 22:42 De crunchy set was erg lekker.
8 feb 2020 om 6:50 Sushi en warme gerechten besteld. De warme gerechten stonden óp de sushi waardoor de sushi lauw was geworden. We moesten betalen voor een plastic tas (25cent) terwijl er een papieren tasje omheen zat. De soja bonen waren sompig en alles behalve lekker.